Dugurd er et samarbeide mellom Lava Oslo og Du Godeste. Selskapet ble etablert i desember 2017. Vår første avdeling Restaurant Haakon startet vi i november. DEG 16 er vår andre avdeling.

Vårt kundeløfte er å være et av dagens høydepunkter. Vi skal levere matopplevelser til våre kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år, og det som kjennetegner Lava Oslo sin matfilosofi. Her vil det handle om å tilby mat som er i takt med tiden gjennom rene, naturlige og gode råvarer. En del er økologiske, men det viktigste er at maten er produsert av mennesker som selv setter kvaliteten i fokus. Med ansatte som bryr seg om hva de serverer. God mat lages først og fremst med respekt for råvarene og med fagkunnskap. Filosofien bygger derfor på bevissthet rundt fagkunnskapen, råvarene og leverandørene. For mer informasjon se vår hjemmeside her https://www.dugurdkantiner.no/omoss/

Bestilling av servering til møter gjøres gjennom Pronestor. 

Ved andre henvendelser rundt servering internt på huset kan man ta kontakt på møtemat.deg16@dugurdkantiner.no

Generelle betingelser ved bestilling  av møtemat:

  • For 10 personer eller mer: Bestilles senest 3 dager før. Bestillingen faktureres i sin helhet hvis den ikke er avbestilt dagen før.
  • 20 personer eller mer: Bestilles senest 1 uke før. Bestillingen faktureres i sin helhet hvis den ikke er avbestilt 2 dager før.
  • Mindre bestillinger: Bestilles senest kl 13 dagen før.  Bestillingen faktureres i sin helhet hvis den ikke er avbestilt innen kl. 14 dagen før.

KAFFEBAREN

Fra kl 07.00 hver morgen – kan du nyte deilig kaffe og frokost med utvalg av ferske rundstykker, hjemmelaget grøt, friskpresset juice og nystekte bakverk. Utover ettermiddagen bytter vi ut frokostmenyen med en mer lunsj/ettermiddagsrettet meny – her kan vi friste med foccacia, ciabatta, wraps, friske salater etc.

All melk som benyttes i kaffebaren er økologisk, og vi har som målsetting å øke andelen økologiske produkter vi selger i kaffebaren.

Dersom du har besøkende med til lunsj, kan du betale for disse med bankkort via terminalen i kaffebaren.

Dagens overtidsmat: 

Kaffebaren er åpen kl. 7:00 - 16:30 i ukedagene (fredag stenger kaffebaren kl. 15:00)

ARRANGEMENTER

Lava og Du Godeste har lang erfaring med å levere til arrangementer av alle slag. Vi har her et knippe faste menyer, men vi skreddersyr også.
Lava driver mange unike restaurantkonsepter i Oslo. Disse konseptene kan vi også tilby til ditt arrangement, som streetfood fra Hichhiker, dumplings og asiatiskinspirerte retter fra Golden Chimp, husmannskost fra Smalhans, bakst fra Handwerk, charing plates fra Sentralen Mat og utsøkte retter fra Katla, laget av nordiske råvarer blandet med smaker og teknikker vi kjenner fra Asia og Latin-Amerika. Og ønsker du virkelig å slå på stortromma, kan en eller flere av de 4 eierne i Lava stå for maten og være tilstede under ditt arrangement. For bestilling og mer informasjon send mail til 
event.deg16@dugurdkantiner.no.

Velkommen til Dugurd i DEG16!