EL-SYKLER FOR UTLÅN

El sykler er både miljøvennlige og effektive. I H7-2 har vi to stykker EL-sykler til disposisjon for alle våre leietakere. Disse kan bookes via resepsjonen, og er tiltenkt for dagsbruk. 

RENSERI

Vi har en egen avtale om renseritjenester for våre leietakere. Tøy som skal til rens leveres i resepsjonen med hente- og leveringsdager mandager og torsdager. Den enkelte mottar månedlig faktura direkte på egen mail. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon. 

GARDEROBER

Vi ønsker at garderobene skal fremstå presentable og håper alle vil bidra til dette ved å etterleve følgende:

  • Garderobeskapene er forbeholdt de som trimmer eller sykler/løper til jobben
  • Send mail til H7-2@braatheneiendom.no dersom du ønsker garderobeskap (alle garderobeskap skal være registrert på bruker.)
  • Kun 1 garderobeskap per person
  • Håndklær distribueres av H7-2 og skiftes ut hver dag
  • Forbruksartikler som blir liggende igjen i garderoben/dusjområde vil bli kastet
  • Vennligst ta hensyn til andre når man bruker garderoben

TRENINGSROM

Husets treningsrom står til disposisjon for alle interne brukere med fast lokasjon i H7-2. Treningsrommet er utstyrt av Corporis som er selskap med erfarne personlige trenere. Corporis tilbyr også rabatterte PT-timer for brukere i bygget. Spør gjerne resepsjonen for mer informasjon rundt ordningen.

SYKKELPARKERING I KJELLEREN

Sykkelparkeringen finner du i U1. Her er det tilgjengelig mekkestativ, sykkelvask, verktøy og tørkeskap. Her er det også etablert et ladeskap med mulighet for å lade egen EL-sykkel. Nøkkelkort til disse skapene distribueres i resepsjonen. 

HENVENDELSER

Alle henvendelser for øvrig kan rettes H7-2@braatheneiendom.no hvor våre hyggelige resepsjonister besvarer fortløpende.